Posts Tagged ‘ samsung external drive ’

Surprise Call

Harini aku gerak sorang2 gi PC Depot.. tujuannya nak beli external DVD jek.. memula bajet rm200, tapi lari rm8 sebab aku tengok brand LG ni dia curve sket, so nampak best banding ngan Lite-ion yang cuma petak-petak bentuknya.. haha

Ni la menatang alah yang aku ckp tu.. puas ati sebab masa kecik-kecik dulu pun mmg teringin nak ade external drive camni.. Nampak kemas plak tu sebab curve dia macam sofistikated jek.. hihi.. senang la untuk mini notebook aku yang takde Dvd-drive ni.. nak gune kan skola ke ape nnti takyah tercari-cari dah.. sedia payung sebelum hujan le katakan… Continue reading

Advertisements