Archive for May, 2010

Oh my!~

Ahlan wasahlan wa marhabanbikum ~~

Fuhahaha, dah lame sangat dah rasenye tak update blog terbengkalai ni. (giler, memang out of date sangat-sangat dah ni). Sampaikan 3rd last blog entri 1st day prac, skang ni dah abis siap sebulan lepas da!! Wawawa,  nearly 4 months tuu.. Banyak betul perkara terjadi and aku tak plak nak update kat sini. (ade reader ke~ heheh).

Okay la aku update sket tentang abit here and there. 1st yang aku kena bagitahu, harddrive aku dah ilang.. Some of you sedia maklum minggu last prac aritu rumah aku kena masuk pencuri and my school’s bag kena rembat dek pencuri tu.. huhuhahahehe, ades !!~ Sangatla bengang tahap cipan nak beranak mase tu, tapi dah takde pape da skang. Redha je la (redha menda tu ilang, tak redha orang tu curik.. nges nges) mungkin takde rezeki or there’s something that Allah want to remind me of. Mungkin la kan, tu je la alasan yang aku boleh terima untuk merawat hati yang lara ini.. wekk~ ayat takleh blah.

Continue reading