Fungsi dan Tindak Balas TRICAJUS

Salam ya sodiqoti.

Kat sini aku nak senaraikan beberapa kesan dan tindakbalas TRICAJUS and kenapa terjadi.. kat sini jugak aku sertakan saranan untuk cara pengambilan jus tersebut.. InsyaAllah dengan cara pengambilan yang betul atas dasar usaha serta berdoa, penyakit yang dihidapi pasti beransur pulih..

Tndak balas dan kesan

Jika picture kat atas ni korang rasa terlalu kecik ataupun tulisan tak clear ke, bleh gak download file dalam bentuk Words dan print/baca tentang fungsi dan kesan TRICAJUS ni..

tindak balas Tricajus

Okay, aku nak gi klas nih.. hihi, belajar jgn tinggal beb.. =)

Advertisements
    • Fahmi
    • July 3rd, 2010

    Alwi Poyo!!!Hahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: