Busy day

Yosh, I just arrived kat Parit Buntar @ 1.45 a.m hari jumaat. Cam gile plak, sampai2 je trus settingkan wireless modem kat rumah ni. Trus  buka FB and those ‘so-sial’ ‘net-kerja’ing’ sesawang (website).

Pagi bangun, siap2 trus gi market. Balik je makan2 and kemas brg, kuar plak gi Bagan Serai. Hajatnya nak beli printer, tapi ade kesulitan yang tak berapa nak dikesali ter’berlaku then pulang dengan tangan kosong. Singgah kejap kat kedai pak pi’e. Hantar tricajus packet untuk test sample. Harapnye berkesan dan return customer bertambah la ye dak? InsyaAllah…

Balik je tak sampai umah trus gi skolah amik adik and menapak ke kantin sekolah dengan muka toya wat tak malu amik kerepek takmau bayar… nges nges… neh, joking la, tu pun u all nak amik pusing…

Arini plannye nak bersua muka ngan member2 lama kat PB ni, tapi macam tak berape nak tergerak sebabkan aku ni agak malas. Haiz, ape nak jadi la… kate nak berubah kan? yo yo o btol mamat awi nieh… Okeylah, bila aku tulis camni, rase cam nak gerak la plak en… tett tett, tett tett, meset masuk… orang sua kepala suh pi tebaih, apa lagi joomla bangun amik inisiatif!~

Haiya ‘alal Falah wahai bangsaku!~

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: