2010

its been a week past 2010…

So, it’s 2010 ??? Any new goal? Or should I say, azam baru? Pada aku, tak pernah sekali pun aku tanam azam setiap kali tahun baru. To me, each year just mean that my age is increased and its the start of a new calendar.

Well, perkembangan terbaru aku (which tak berape nak kembang) is that praktikum has been postponed to end of january rather than the rumoured 10 Jan 2010 before. Sebab apa postponed plak en? Sebabnya kitorang kena take lecture 45jam kredit in 1 whole month before kitorang di ‘post’ kan ke sekolah masing-masing. Those credit hour bring info untuk kitorang korek segala macam makumat kat skolah nanti for our Action Research work pada hujung pengajian ijazah ni nanti jugak. Whatever~~

Ceritanya harini, agak kelam sket ar. Dah elok-elok planning nak balik ‘pay-rock’ (which is so-not-bayar-batu) dengan member aku si Ary, tetiba plak keta dia meragam. Tayar depan keta plak goes BOOM and we both terpaksa tukar ngan tayar spare, which is SUPERBLY FUNNY sebab tayar spare tu 16″ and the rest is 18″ siap lebar and tinggi pun beza.. Plak tu kejadian berlaku dah time nak pergi Tanah Merah, dah keluar KB dah pun. Nasib baik blum teramat jauh, so we both balik la Pengkalan Chepa and just stay @ here till 1 more week? hmm…

Terasa bosan sebab no one @ home skarang sebab my new Housemate – En. Haris and En. Syafiq – pun takde @ home.

:: Waiting for onemanga to update some fav list~

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: